2010. március 14., vasárnap

Első kézől... 4. (TotsBots Bambusz S-T-R-E-T-C-H)

2010 február 14-én, Valentin napon bemutatták Angliában a TotsBots legújabb fejlesztésű mosható pelenkáját, a Bambusz S-T-R-E-T-C-H pelenkát, melyet elsőként Magyarországon a Bambio webáruházban lehet megtalálni 2010 február 22-től kezdődően.
Az új mosható pelenka bevezetését itthon is nyitó akcióval kezdjük, hogy a magyar szülők érdeklődését még jobban fel tudjuk kelteni. Komfortérzetben és illeszkedésben, tapasztalataink szerint, ez az eddigi legjobb mosható pelenka.

Ez a rendkívül puha bambusz pelenka egy különlegesen rugalmas (S-T-R-E-T-C-H-Y) bambusz anyagból készült. A bambusz anyag természetességének és antibakteriális hatásának köszönhetően, tökéletes választás az érzékeny bőrű baba részére, hiszen a bőrrel kizárólag a teljesen természetes anyag érintkezik.

A TotsBots Stretchy 2 méretben kapható. Az 1-es méret remekül illeszkedik kicsi és vékony babák alakjára. Egészen pici újszülöttön is csinosan áll ez a nem túl nagy csomag, hiszen az 1-es méreten belül további méretekre állítható a patentok segítségével.

A 2-es méret husisabb, nagyobb babák részére ideális választás, ezzel a szobatisztaság eléréséig is pelenkázható a kisgyermek. A méreten belül ennél a méretnél is további méretállítási lehetőségek vannak, hasonlóan az 1-es méretű pelenkához.

Jellemzői:

· A TotsBots Stretchy keskeny szabású mosható pelenka, mely rugalmas anyagának és szabásának köszönhetően minden típusú babára minden időszakban tökéletesen használható.

· A rugalmas derék és combrész segítségével elkerülhetőek a balesetek, a kiázás.

· Könnyen kezelhető tépőzáras rögzítése van.

· A pelenka elején található patentokkal az mindig a megfelelő méretre állítható, így egészen szobatisztaságig használható.

· A TotsBots Stretchy belsejébe rejtett mikroszálas nedvszívó töltet és a bepatentolható plusz bambusz betét még tovább növeli a pelenka nedvszívó képességét, és a száradás ideje töredéke a tisztán bambusz pelenka száradási idejének.

· Ez a bambusz anyag sokkal tartósabb, mint a hagyományos bambusz frottír, tovább puha marad, kemény vizű területeken (Magyarországon szinte mindenhol kemény a víz) ideális választás, mosás hatására sem lesz durva az anyag. Szárítógép használata nélkül is selymes, puha marad a pelenka.

1 megjegyzés:

Horváth Mária írta...

Illatmentes folyékony mosószer.
Kedvező áron a gyártótól.
Ingyenes házhozszállítási lehetőséggel.

http://bolthely.hu/mososzer/id/00076_Cudy_illatmentes_folyekony_mososzer_1_liter