2011. december 16., péntek

Búcsúzom

Ugyanitt pelenkák óriási kedvezménnyel! :)

A Kushies pelenkák története Magyarországon közel 10 éve kezdődött, a fiunk születése után. Igazi babázós, pelenka-hajtogatós kislány voltam anno, és nem nyugodtam bele, hogy milyen sok szemetet termelünk az eldobhatóval… Sokba kerül, nem mellesleg pedig ronda is!...

Akkor Magyarországon nem volt olyan mosható nadrágpelus, amely meggyőzőtt volna, így találtam rá Kushiesra. A Kushies a harmadik elérhető márka volt itthon, az Ultra az első all-in-one pelenka. Mi rukkoltunk elő elsőként az úszók és a leszoktató pelusok mosható változatával is. Az Ultra után - az igényeknek megfelelően- megjelent a Kushies Basics, majd a Classic változat is, mely szintén nagy kedvenc lett. A happy-baby.hu is egyike volt az első online babaáruházaknak. A győri Széchenyi Egyetem munkatársaival készítettünk egy tanulmányt, amely a mosható és az eldobható pelenkák környezetre gyakorolt hatását mutatja be.

A gyerekeim, az anyaság teljesen új távlatokat nyitottak az életemben, de úgy tűnik, ez nem állt meg a pelenkáknál és a bébi termékeknél.:) Kiadtunk egy csodaszép angol mesekönyvet magyarul, tanultam dúla-mesterséget, haptonómiát, hordozási tanácsadó lettem, a kötődő nevelés szószólója. Elindítottam a NőkGyőrben honlapot, most pedig személyközpontú pszichológiát tanulok a Károli Egyetemen.

Búcsúzni jöttem most ide… már régóta halogatom... Nem könnyű, különösen ha végignézek a Kushies Baby csodaszép, folyamatosan változó-megújuló termékeire… Véget ért a Kushies-korszak számomra, mely az életem egyik legcsodálatosabb időszaka, annál is inkább, mert összefonódik bennem a gyerekeim baba- létével. A Kushies márka további magyarországi forgalmazásának lehetősége még nyitott. A happy-baby.hu webáruházat Nagy Judit viszi tovább, aki egy gyönyörű bababoltot vezet majd’ 20 éve, és mindig nagyon jól tudtunk együtt dolgozni.

Köszönöm, hogy megbíztatok a termékekben, valamint a pozitív visszajelzéseket! Ha hiányosságokat tapasztaltatok, azt sajnálom,- a gyerekek mellett, minden külső segítség nélkül működtettem a vállalkozásunkat.

A kedvenc, nagy sikerű hirdetésünkkel búcsúzom itt, remélem máshol még találkozunk! ;)

A webáruházunkban pedig most potom pénzért vásárolhatsz Kushies pelenkát… amíg a készlet tart!

Kajdi Zsuzsi

2 megjegyzés:

Babola írta...

Hát, sajnálom, hogy búcsúztok, de megértem :D, nagyon hasznos volt, amit írtatok, ezer köszönet, és remélem, hogy mindigis olvasható marad a blog, mert pl. a lanolinos videókat átlag néhány hetente linkelem valakinek. :D

VIKTÓRIA ÖDÖN írta...

Sérültem és megtörtént, amikor hét hónapja a házasságomban nagy probléma merült fel, köztem és a férjem között. olyan szörnyű, hogy a házasság felbontására bírósághoz fordult. Azt mondta, soha többé nem akart velem maradni, és már nem szeretett. Tehát kiszállt a házból, és komoly fájdalmakon ment át engem és a gyerekeimet. Megpróbáltam minden lehetőséget, hogy sok könyörgés után visszahozzam, de minden haszontalan volt, és megerősítette, hogy döntését meghozta, és soha nem akart újra látni. Tehát egy este, amikor visszatértem a munkából, találkoztam egy régi barátommal, aki megkérdezte a férjemről. Tehát mindent elmagyaráztam neki, így azt mondta nekem, hogy a férjem egyetlen módja, hogy meglátogassam a DrIgbinovia nevű helyesírást, mert ő is neki dolgozott. Tehát soha nem hittem a helyesírásban, de nem volt más választásom, mint követni a tanácsát. Aztán adta meg az e-mail címet, amit a docigbinovia93@gmail.com a meglátogatott helyesírásról. Így másnap reggel küldtem egy e-mailt a címére, amit adott nekem, és a helyesírási követelmények biztosítják, hogy visszaszállom a férjem a két napot. Micsoda fantasztikus kijelentés! Soha nem gondoltam, hogy beszélt velem, és elmondott mindent, amit tennem kell. Aztán másnap reggel, így meglepő módon, a férjem, aki nem hívott meg az elmúlt 7 hónapban, felhívott, hogy közölje, hogy jön vissza. Milyen csodálatos!! Tehát így jött vissza ugyanazon a napon, sok szeretettel és örömmel, és bocsánatot kért a tévedésért és a fájdalomért, amit ő és gyermekeink okoztak. Ettől a naptól kezdve a kapcsolataink erősebbek voltak, mint korábban, a DrIgbinovia segítségével Szóval ott konzultálok veled, ha bármilyen problémája van vele kapcsolatban, 100% -os garanciát adok neked, hogy segíteni fog neked, hívja, vagy add hozzá a Whats-app-hez: +2348144480786 nagyon nagy köszönet Drigbinovia ..!