2008. szeptember 5., péntek

Ember a termék mögött...külföldön 1. (Mamabless)



A hazai viszonteladókkal folytatott sorozatunk menetébe kissé rendhagyó módon egy külföldi interjút illesztettünk. A Mamabless cégtől (mamabless.com) Francesnek tettük fel a már ismert három kérdésünket.



- Melyik márkával foglalkozik? Mióta? Hogyan ismerkedett meg ezzel a márkával?
- 2006 márciusában kezdtünk el a Mamabless márkával foglalkozni.

- Milyen tapasztalatai vannak a magyar "felhasználókkal"?
- Jelenleg a Leeds Városi Tanács által bevezetett "valódi pelenkára bátorító program" egyik szállítója vagyunk. A program keretében a szülők ingyen juthatnak hozzá egy próbacsomaghoz, amely tartalmaz: 1 db Mamabless pelenkát, 1 db Bumgenius pelenkát, 1 db pamut pelenkakülsőt , 10 db eldobható papírbetétet, és 1 db ismeretető füzetet, vagy 20 font visszatérítést a megvásárolt textilpelenkákból. Emellett regisztrált partnerei vagyunk a Real Nappy for Londonnak is. A visszajelzésekből úgy tűnik, az angol vásárlók elégedettek a Mamabless OneSize (egyméretű) pelenka-rendszerével. Emellett remek vásárlói bázisunk van más országokban is, mint pl. Norvégia, Dánia, Belgium, vagy Németország.

- Hogyan lehetne még közelebb hozni az emberekhez a mosható pelenkát?
- A Mamabless képviselői meglátogatják a kórházakat, és beszélnek a mosható pelenkákról, valamint a pelenkázásról az újszülött osztályokon. Emellett igyekszünk a szorosan együttműködve dolgozni a különféle helyi tanácsokkal, mint például a Leedsi Tanáccsal.

Nincsenek megjegyzések: