2009. július 14., kedd

Első kézből 1. (Pop-in™ V2 dream dri)

A blogon új rovat indul, amely a magyar piacon fellelhető újdonságokat igyekszik bemutatni. Lehetőség szerint megpróbálunk minden olyan terméket ismertetni, amelyek új, friss fejlesztések, és kaphatóak hazánkban.

Pop-in™ V2 dream dri pelenka


A gyártók mindig igyekeznek a visszajelzéseknek megfelelően fejleszteni a termékeiket. Az új Pop-inTM pelenkák esetében sem történt ez másképpen. A Pop-inTM pelenkák megalkotói maguk is otthon dolgozó anyukák (Claire és Martine 3 gyermekes anyukák mindketten), akiknek szívügyük a mosható pelenkázás és a hordozás.
Az új generációs V2 Pop-in™ pelenkák immáron két anyagtípussal is kaphatóak, valamint néhány külső változtatáson is átmentek.
Az eredeti pop-in™ bambusz pelenka mellett megjelent a Dream-dri fantázianevű pelus, amely, ahogy a neve is elárulja, hihetetlenül szárazon tartja a babák fenekét, nagyon kényelmes, mindemellett pihe-puha. Főképpen azoknak a szülőknek készült, akik a gyorsan száradó pelenkákat keresik. A mikroszálas pelenkabelső nagy mennyiségű nedvességet képes felvenni, gyönyörű puha anyag, felül egy szárazon tartó réteggel, amely elvezeti és távol tartja a nedvességet a baba bőrétől. A felhasznált anyag extrém gyorsan szárad, néhány óra elteltével újra adható is a babára.
A pop-in™ pelenkák megalkotása során az egyszerű használat, a kényelem és a bababarát, puha anyagok felhasználása voltak a fő szempontok.
Formája ugyanaz mint az eredeti pop-in™ pelenkának – egyméretes rendszer, tépőzáras, rugalmas fülekkel a baba növekedését követve születéstől a szobatisztaságig. A pelenka elől található patentos megoldása által lehet a pelenka hosszát növelni ahogy nő a baba.
A V2 fejlesztett változatban a pelenkák kaptak egy plusz méretállító patentot, így különösen rugalmasan illeszkedik minden babaméretre, immár 3kg - 18kg+ súlyhatárok között.

Nincsenek megjegyzések: